Bestuur

Hans van Driel is oprichter en voorzitter van Kidshare foundation.
Hij is ontwikkelingseconoom en registeraccountant.
Hij is werkzaam als manager bij de Belastingdienst.
Daarnaast was hij onder andere lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Wilde Ganzen/IKON.

Gea Dekker is psychotherapeute bij GGZ Drenthe.
Ze heeft gewerkt in Afrika voor een gezondheidszorgproject in Mali.
Ze is enthousiast over de aanpak van Kidshare en gelooft in de kracht van onderwijs om de kansen van arme kinderen te verbeteren.

Johan van den Tweel is programmamanager van de Inspectie van het Onderwijs.
Hij heeft een MBA behaald en heeft een zeer brede managementervaring.
Recent heeft hij een opleiding afgerond die hem kwalificeert voor een leidinggevende functie in het onderwijs. Hij is zeer positief over de aanpak van Kidshare. “In Nederland is het logisch dat kinderen naar de lagere school gaan. In Afrika is dat niet altijd zo. Het is heel goed dat Kidshare scholen bouwt in Kenia en het goede is ook dat ze daarbij Nederlandse scholen betrekken.”
Johan is secretaris van de stichting.

Henry Wijnroks
Henry is projectmanager geweest van Artsen zonder grenzen in Afrika beneden de Sahara. Hij heeft ook gewerkt voor Cordaid. Hij heeft jaren in Afrika gewoond en een brede ervaring op dit continent. Daarnaast is hij vele jaren directeur geweest in de jeugdzorg in Nederland.

Marco Visser
Marco is gevestigd als zelfstandig adviseur en is een specialist in WASH (water, sanitatie- en hygiene-) projecten. Hij doet ook veel opdrachten in evaluatie van ontwikkelingsprojecten. Marco heeft een lange ervaring in Afrika en andere ontwikkelingslanden.