Kids

Kids

PWN

Hoeveel water gebruik jij?
Wist je dat je in Nederland wel 126 liter per dag verbruikt?
Best veel hé? In Kenia is dat veel minder. Veel kinderen hebben geen stromend water uit een kraan. Mama loopt daar elke dag kilometers om vuil water uit een riviertje te halen. Veel kinderen worden daar ziek van of gaan er aan dood. Erg He? Kidshare doet daar iets aan.

Doe mee! Voor € 5,- kun je een kind schoon drinkwater geven. Doe een heitje voor een karweitje en geef het geld aan Kidshare. Je bent een kanjer!!!

doemee

 

Project 1

Waar zit jij op?
Wist je dat veel kinderen in Kenia op school de hele dag op de grond zitten? De mensen van de school hebben geen geld om tafels en stoelen te kopen. Dat is toch gek hé?

Daar kun jij wat aan doen! Help een kind in Kenia. Voor € 3,- laten wij door een timmerman in Kenia een tafel en een stoel voor een kind maken. Vraag geld aan je vader en moeder en geeft het aan Kidshare. Wij zorgen voor de rest, je bent een kanjer!

doemee

 

DSC_1810

Ga jij naar school?
Jij gaat naar school en leert daar heel veel. Wist je dat veel kinderen in Afrika niet naar school kunnen. De dichts bijzijnde school is zo ver weg
. Dat is toch slecht, vindt je ook niet? Deze kinderen kunnen niet leren. Daar kun je wat aan doen. Samen met de vrienden van je school. Kom in actie! Ga samen geld ophalen voor arme kinderen die niet naar school kunnen. Bedenk samen een leuke actie. Het kost
€ 100,- per leerling om een nieuw klaslokaal te bouwen. Kidshare bouwt scholen. Alvast bedankt. Je bent een kanjer!

doemee

IMG_7616Wat drink jij?

Vindt je cola lekker? Of heb je liever sinas? Lekker frisdrank, zeker als je dorst hebt. Veel kinderen in Afrika hebben geen eens schoon drinkwater.
Dat is toch vreselijk.

Daar kun jij wat aan doen.

Voer actie met je school, voor een nieuwe waterpomp in Afrika. Spreek bijvoorbeeld af dat jullie een week lang geen frisdrank drinken, makkelijk toch? Met het geld dat jullie uitsparen kunnen jullie samen veel geld ophalen.

Succes met de actie! Je bent een kanjer!

doemee

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.